El PDeCAT anunciarà de forma imminent el candidat a rellevar Martínez de la presidència del CCM

L'encara president del CCM, Miquel Àngel Martínez, en una imatge d'arxiu
L'encara president del CCM, Miquel Àngel Martínez, en una imatge d'arxiu

La tria es farà entre els nou consellers comarcals del partit demòcrata. El president del PDeCAT del Maresme, Carles Bosch, ha dit que es busca una persona de consens, que tingui l’aval del partit, dels socis de govern al Consell Comarcal del Maresme i també de l’oposició. Bosch ha revelat que la decisió es podria fer pública en les pròximes hores.

També en breu es farà efectiva la renúncia que el mateix Miquel Àngel Martínez va anunciar dimecres passat en roda de premsa, atenent a la petició que li havia fet el mateix partit. Podria coincidir amb la confirmació del candidat a rellevar-lo en el càrrec, que el PDeCAT vol que sigui del màxim consens a tots els nivells. Així ho ha dit el president comarcal del partit demòcrata, Carles Bosch, en una entrevista a Ràdio Calella TV.

Hem de buscar una persona entre els nou consellers que sigui la més adient. No és gaire difícil, simplement hem de parlar amb els diferents actors i prendre una decisió que faríem pública al llarg d’aquesta setmana.

Miquel Àngel Martínez renunciarà també a l’acta de conseller i en el seu lloc entrarà al grup comarcal del PDeCAT el regidor del Masnou Eduard Garcia.

El seu és un dels noms entre els quals es farà l’elecció del candidat a la presidència del Consell Comarcal del Maresme. Com a consellers comarcals, també estan dins el sac l’alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, Jordi Mir (Cabrera de Mar), Avelina Morales (Cabrils), Josep Triadó (Premià de Dalt), Joaquim Arnó (Caldes d’Estrac), Laura Martínez (Vilassar de Mar) i Odili Enríquez (Montgat).

Sigui com sigui, ha assegurat Bosch, Martínez no presidirà el Ple del Consell Comarcal del Maresme que se celebrarà el 17 de juliol.

El president comarcal del PDeCAT també ha confirmat que van demanar la renúncia del que és encara president de l’organisme supramunicipal pel que qualifica “d’error polític”.

Vam entendre que el president del CCM havia comès un error polític, com a mínim, i que havia de pagar-se amb un preu polític també. I en aquest cas havia de ser amb la seva renúncia.

Pel moment, el partit no ha mogut fitxa per esclarir si són fundades les sospites de Martínez, que dimecres passat va dir sentir-se traït per algú del seu entorn en la filtració de la conversa amb l’operari municipal de Sant Vicenç de Montalt que va fer obres a casa seva amb material de l’Ajuntament. Bosch ha assenyalat que esperen que aporti alguna prova per fer les indagacions oportunes.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al president del PDeCAT del Maresme, Carles Bosch.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat