El planter de Joventut Artística estrena “Litus”

Montserrat González dirigeix "Litus", la darrera producció de Joventut Artística
Montserrat González dirigeix "Litus", la darrera producció de Joventut Artística

Joventut Artística estrena aquest diumenge la producció “Litus” amb els més joves de la companyia i amb Montserrat González a la direcció. Per a ella, també és la primera vegada. És una obra sobre el retrobament d’un grup d’amics després que un d’ells s’hagi suïcidat. Durant la reunió surten a la llum els seus secrets més íntims i les tensions que han anat amagant durant anys. És un text de Marta Buchaca, portada a la gran pantalla, i que González va agafar i adaptar durant el confinament.

Nil Pera, Miquel Casals, Xènia Subirana, Ginebra Pera, Marc Comerma i Pau Feliu pujaran a l’escenari de l’Orfeó Calellenc en l’estrena de Litus. Una obra coral sobre el retrobament de sis amics que produeix Joventut Artística en la seva aposta per posar el teatre en mans del planter del grup. Han confiat en Montserrat González, que per primera vegada assumeix el repte de la direcció.

Quan vam entrar a la fase 3 vam poder començar a assajar, i ho hem cada cap de setmana. Ha sigut molt fàcil treballar amb tots ells.

Litus és un text de Marta Buchaca que s’ha portat a la gran pantalla i que González va adaptar durant el confinament a casa.

L’obra és en castellà s’estrena aquest diumenge a l’Orfeó Calellenc i se’n faran un total de quatre funcions. L’entrada costa 8 euros i es pot comprar a taquilla els dimecres i divendres (20 a 21h) i els diumenges (13 a 14h).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat