La CUP constata el caràcter antidemocràtic de l’estat espanyol

Xavier Nogués, membre de la CUP Calella, ha fet una crida a mobilitzar-se. Els cupaires consideren essencial sortir al carrer per mostrar el rebuig a la sentència del procés. Amb tot també creuen que la millor arma per combatre l’estat espanyol és amb la desobediència civil.

La CUP ja va impartir ahir un taller al casal l’amistat de desobediència civil amb vista al que podria ser una sentència condemnatòria. Els cupaires consideren que la millor manera de mostrar el rebuig a la sentència és mobilitzant-se. Xavier Nogués, membre de la CUP Calella, ha denunciat el caràcter antidemocràtic de l’estat espanyol.

Valoració global no en puc fer, estem rebent moltes informacions de manifestacions, però el que sí que puc dir és que ha estat fastigosa la manera de funcionar a l’estat espanyol.

La CUP ha aturat tota la seva agenda per avui, i convoquen a tothom a concentrar-se a Barcelona i a la plaça de l’Ajuntament.

Teníem molta feina municipal per avui, que l’hem hagut d’aturar perquè això és prioritari. Convoquen a tothom a les 8 del vespre a la plaça de l’Ajuntament. I d’aquí a 48 hores hi haurà un ple extraordinari on es farà una moció unitària.

Pel que fa al ple convocat per a demà a les 18.30, Nogués ha explicat que de la moció presentada s’extreuen accions institucionals i propostes d’acció.

A continuació podeu recuperar íntegrament la intervenció de Xavier Nogués a l’especial informatiu de Ràdio Calella TV: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.