El president dels Comerciants s’indigna pel silenci d’alguns polítics davant l’obertura d’un basar a l’antic Mercadona

El local comercial de l’edifici del PP1 a peu de carretera, on hi havia el supermercat de la cadena Mercadona, tornarà a tenir activitat en breu. S’hi obrirà un basar de productes diversos, segons s’anuncia en un cartell que penja a la façana. Això ha desencadenat les declaracions del president de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial, Josep Maria Gallart, que aquest matí s’ha queixat del silenci dels partits polítics que s’han significat com a defensors del teixit comercial local i l’oferta de qualitat. Sense donar noms ni especificar-ne les sigles.

Josep Maria Gallart s’ha mostrat indignat pel fet que alguns partits polítics locals estiguin batallant contra el projecte de l’Aldi, adduint que farà mal al comerç local; però que no mantinguin la mateixa actitud amb l’inici d’activitat al local de l’antic Mercadona. Segons diu el president dels Comerciants, el basar no aporta valor afegit sinó que baixa la qualitat de l’oferta local.

Molts partits han posat el crit al cel amb el supermercat que es construirà davant l’hospital i aquí no he sentit cap mena de comentari. No tinc res en contra que obrin basars, però em molesta bastant que ens omplim la boca amb comerç de qualitat però aquest tipus d’establiments la degeneren.

En una entrevista al programa La Ciutat, Gallart ha reconegut que Maxi Maresme –el nom comercial que tindrà l’establiment– té dret a obrir a Calella, com qualsevol altra empresa, si ho fa complint amb la normativa.

Amb tot, ha mostrat la seva sorpresa pel poc remor polític que ha generat, a diferència de l’obertura de l’Aldi a l’aparcament Hospital 2. En el cas de la cadena de supermercats, l’operació entre la propietat dels terrenys i l’empresa quedava condicionada a una modificació urbanística que es va iniciar en l’anterior mandat municipal i es preveu que es tanqui en breu. Per facilitar-ho, l’executiu de Montserrat Candini va negociar amb la promotora comercial l’ús de part de les places d’aparcament que en resultaran i també el dret a vol de l’edifici, per destinar-lo a equipaments municipals que es volen posar a disposició del Departament de Salut.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *