“Bajo la rosa”: els secrets que s’amaguen darrera la desaparició d’una filla al CFF

Competeix a la secció oficial de llargmetratges Low Budget del Calella Film Festival la pel·lícula de Josué Ramos. Un thriller psicològic protagonitzat per Pedro Casablanc, Ramiro Blas i Elisabet Gelabert, que explica una inquietant història de terror. Avui es projectarà al Teatre de la Sala Mozart, a les vuit del vespre.

Sara, la filla petita d’Oliver i Julia, desapareix un dia de casa sense que a priori hi hagi un motiu aparent. Un matí, la família rep una nota d’un desconegut que diu ha retingut a la petita i que només vol una cosa: anar a parlar amb tots ells aquella mateixa nit.

Bajo la rosa es va rodar íntegrament a Madrid i compta amb un repartiment de luxe. Va rebre el premi a la millor producció estrangera al Maryland Internacional Film Festival, als EUA.

 

figuras_ocultasAvui hi haurà doble sessió al Teatre de la Sala Mozart, i dins el Cicle Rosebud, s’hi projectarà Figuras Ocultas (22.00h). Va ser un dels grans títols nominats en la darrera edició dels Òscars nordamericans, tot i que es va quedar sense cap estatueta.

Una pel·lícula que reivindica el paper de les dones afroamericanes en la carrera espacial de principis dels anys seixanta del segle passat. Ho fa en clau biogràfica i centrant-se en la matemàtica afroamericana Katherine Johnson, interpretada per Taraji P. Henson, que amb dues col·legues seves van calcular les trajectòries de vol del projecte Mercury i de la missió Apolo 11 a la Lluna.

 

annieI al Beach Festival, aquesta nit el musical Annie.

Una nena orfe que viu en una casa d’acollida regentada per una dona malvada que l’odia. L’atzar la porta a trobar-se amb el candidat a l’alcaldia de Nova York, i això canvia per sempre la vida de tots dos. Un clàssic dels musicals nordamericans, basat en una tira còmica i que ha estat adaptat al teatre i al cinema. En aquest cas, la pel·lícula està protagonitzada per la jove actriu afroamericana Quvenzhané Wallis, en el paper d’Annie. Jamie Foxx i Cameron Díaz formen part del repartiment.

Annie es projectarà a les deu de la nit a la Platja Gran, al costat del Xiri9.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *