El punt lila funcionarà les nits de concerts de Festa Major

punt lila 2

Calella repeteix iniciativa per tal de prevenir i atendre agressions físiques o verbals de caràcter masclista, sexista o LGTBIfòbiques durant la Minerva. Ho farà a través del punt lila que quedarà instal·lat a la zona de l’envelat de mar i que funcionarà les nits de concerts: avui dimecres, divendres i dissabte. En alguns moments, a més tindrà caràcter itinerant. Es tracta d’una eina que s’ha estès en els últims temps per actuar i intervenir socialment en situacions i contextos de festa.

Per la Festa Major de la Minerva, el punt lila funcionarà les nits de concert i també s’ha previst que dugui a terme la seva funció de forma itinerant. La regidora d’Igualtat de Calella, Cindy Rando, ha manifestat el compromís del consistori amb la lluita contra qualsevol expressió de violència.

Creiem que és molt important que estigui funcionant durant els dies de Festa Major. El punt lila té per objectiu donar informació sobre com prevenir situacions d’agressions o violència lgtbifòbica, o també per atendre a qualsevol persona que n’hagi patit. És un espai per donar informació i atenció, i fer fer tasques de prevenció.

El punt lila estarà ubicat en una carpa, davant de l’envelat de mar. S’hi repartirà material informatiu i divulgatiu a totes les persones que s’hi apropin.

Repartirem polseres, xapes i adhesius per donar visibilitat a la reivindicació. Lluir-les també ens serveix per promocionar el punt lila i cridat l’atenció de gent de totes les edats.

El punt lila estarà portat per dues educadores socials especialitzades en igualtat i prevenció de les violències.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *