El raper Nel·lo C rodarà el seu nou videoclip a Calella, i busca figurants

No se’n coneixen els ritmes ni tampoc la lletra, només que donarà un missatge en favor de la igualtat, el respecte i la tolerància. De la cançó que neix de la col·laboració entre el raper Nel·lo C i els membres del Consell d’Adolescents de Calella se’n farà un videoclip que es rodarà aquest dimarts 2 de juliol a la Fàbrica Llobet-Guri, i busca nois i noies que hi vulguin aparèixer. Només cal que presenten el formulari de cessió de drets i imatges signat i que s’hi presentin a les cinc de la tarda.

La cançó, encara sense títol conegut, expressa amb un llenguatge adequat per al col·lectiu la necessitat de construir societats igualitàries, lliures i respectuoses; d’acord amb els objectius de treball encomanat als 20 membres del Consell dels Adolescents de Calella. D’això en va néixer aquesta cançó, coescrita per a tots ells.

La gravació del videoclip es farà a les cinc de la tarda a la Fàbrica Llobet-Guri. Tothom està convidat a participar-hi. Cal portar el formulari de cessió de drets i imatges signat. Es pot demanar per whatsapp al 663 348 717 o per mail a aj035.joventut@calella.cat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *