El Sant Jaume registra 11 ingressos per Covid en tan sols una setmana

arxiu hospital

Es manté la pressió hospitalària per Covid al Sant Jaume mentre es confirma la reculada de tots els indicadors de la pandèmia. En el repor setmanal de casos de coronavirus, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa que en l’última setmana –entre el 10 i el 17 de març– s’han equilibrat els ingressos i les altes hospitalàries per la malaltia. Això deixa un balanç d’11 llits ocupats per pacients positius per coronavirus. S’encadena una setmana més sense defuncions per Covid.

A l’hospital de Calella s’han registrat 11 ingressos 11 altes de pacients Covid, 4 dels quals continuen a planta després d’haver donat negatiu a les proves diagnòstiques.

L’organisme sanitari de l’Alt Maresme i la Selva informa que, tenint en compte tots els seus centres, hi ha 19 professionals de baixa i en aïllament per positiu per coronavirus.

Mentrestant, els indicadors epidemiològics locals experimenten una davallada generalitzada. A Calella, la velocitat de reproducció de la malaltia (Rt) baixa de l’1 per situar-se en el 0,82. Respecte la setmana passada, l’índex de risc cau 500 punts fins els 702 i la incidència acumulada a 14 dies es queda pràcticament igual en els 854.

Font: CCMA

Font: CCMA

Segons dades del BIOCOMSC, en els últims 7 dies s’han produït a Calella 76 nous contagis, deixant la xifra acumulada de dues setmanes en els 172.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *