“Angle mort”, la comèdia de Roc Esquius i Sergi Belbel arriba dissabte a Calella

angle mort

El directiu d’una petita “star-up” d’èxit es veu obligat a acomiadar un dels seus tres treballadors a causa de la nova crisi. Per tal de fer-ho de la millor manera possible, l’Andreu, propietari de l’empresa, decideix tenir una trobada conjunta amb els tres empleats: la Beatriu, en Carles i la Diana. Els cita a la sala d’espera del seu despatx i després els fa entrar d’un en un per entrevistar-los i acabar de prendre la difícil decisió. Aquest és el punt de partida d’“Angle mort”, la comèdia que es podrà veure aquest dissabte 19 de març al Teatre Orfeó (21.30h) dins la programació del Cicle Cultural de Calella.

Angle mort és una producció d’APUNTA TEATRE amb la col·laboració de Roc Esquius i Sergi Belbel a la dramatúrgia, i Lluís Elías a la direcció. L’espectacle parla dels temps terribles que estem vivint, sense fer-ne especial esment, per fer passar una estona divertida i distesa a l’espectador a l’entorn de problemes que afecten el present i el futur immediat de moltes persones: fins on estem disposats a arribar per no perdre la feina?

Els actors Berta Bähr, Ramon Godino, Alberto Lozano i Rafaela Rivas donen vida als quatre personatges de l’obra que arriba aquest dissabte a Calella. Les entrades es poden comprar a entrapolis.com al preu de 12 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *