El semàfor amb polsador dels Apartaments Codina, a finals de juliol

Zona on s'ubicarà el semàfor, arxiu

L’Ajuntament de Calella té previst instal·lar el nou semàfor amb polsador a la zona de la rotonda dels Apartaments Codina a finals d’aquest mes de juliol. Així ho ha dit el regidor de districte, Josep Torres, en una entrevista al Bon Dia.

A partir d’aquest dilluns 4 de juliol es reprendran les obres de condicionament de la zona que han consistit bàsicament en la supressió de barreres arquitectòniques i l’actualització de les instal·lacions; a partir del dilluns 11 es farà l’asfaltat i ja entre la setmana del 18 i el 22 de juliol es posarà la senyalització i el semàfor.

Aquesta actuació forma part del Pla de Millora que impulsa el consistori per aquella zona de la ciutat. Josep Torres ha recordat que un cop s’hagi instal·lat el semàfor s’haurà fet realitat una reivindicació històrica del veïnat.

Un cop entri en funcionament el semàfor, els veïns de la zona ja podran accedir de banda a banda amb més seguretat. Torres creu que aquest semàfor no provocarà retencions de trànsit com sí passa en el cas de l’últim que es va instal·lar a Pineda de Mar.

L’actuació representa una inversió global de 150.000 euros. D’aquesta quantitat, 25.000 són els corresponents al semàfor.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. jose manuel ha dit:

    Por el lateral hay desprendimientos de rocas,cada día pasan muchos niños hacia el colegio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *