Els descomptes a les botigues de Calella s’han avançat a l’inici de les rebaixes

IMG_5299

Botigues de roba, calçat i complements són les grans estrelles de les rebaixes d’estiu que oficialment, i d’acord amb la normativa catalana, ha començat aquest primer de juliol. Amb tot, ja fa setmanes que alguns establiments calellencs ofereixen els productes més econòmics sota el reclam de promocions i descomptes especials. Avui, als aparadors s’anunciaven rebaixes que van del 25% al 50%; que augmentaran fins arribar al final de temporada, en acabar-se el mes d’agost.

Poc moviment a les botigues durant el primer matí de rebaixes d’estiu, tot i que s’espera un augment de les vendes durant el cap de setmana que, no de forma extraordinària, podran obrir. I és que Calella és un municipi turístic i, d’acord amb aquesta declaració, poden treballar també els dies festius.

IMG_5298

A la botiga Scoop del carrer Església, una botiga de roba juvenil, arrenquen amb descomptes importants. “Tenim productes al 40% i d’aquí a uns dies farem més decomptes. Aquest matí ha sigut suau, la gent treballava, però pensem que aquesta tarda i el cap de setmana serà bastant fort”, ha dit l’encarregada de la botiga, Gisela Codony.

En funció de la botiga i del producte, els descomptes van del 25% al 50%. Amb tot, alguns comerços de productes de temporada -especialment de roba i calçat- porten en alguns casos setmanes oferint promocions i preus especials. Així ho han explicat des de dues franquícies de les marques italianes OVS Kids i Primadonna, situades en ple carrer Església.

IMG_5297

 

Els botiguers expliquen que, sí bé l’arribada del bon temps i la calor ha animat les vendes aquestes últimes setmanes, alguns clients opten per esperar-se a les rebaixes i comprar els articles a millor preu.

A la botiga Republik del carrer Sant Joan no es fa una promoció potent de les rebaixes. Tenen una clientela de compra continuada i, explica el seu propietari, que en arribar a aquesta temporada, no acostuma a tenir estoc acumulat que hagi de treure per tornar a omplir els penjadors amb novetats.

IMG_5296

“Tinc un productes de qualitat, de marca, que intento promocionar cada dia i no per les rebaixes”, ha dit Ramon Barbany. Tot i això, espera que l’ambient generalitzat de compres i el fet d’oferir descomptes en articles concrets també ajudi a fer calaix. “Va ser més bona la setmana abans de Sant Joan que aquesta que comencen les rebaixes”, ha afegit.

La temporada oficial de rebaixes d’estiu finalitzarà el 31 d’agost. Durant aquest període els comerços tenen l’obligació de mostrar el preu normal i el rebaixat dels articles, que han de tenir les mateixes garanties i no poden ser defectuosos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat