El Team Calella guanya el TriRelay de Pineda

L'equip guanyador, al podi
L'equip guanyador, al podi

El Team Calella Triathlon, en categoria masculina, i el Club Natació Vic ETB, en femenina, han estat els primers campions de Catalunya del triatló per relleus a la TriRelay celebrada aquest diumenge a Pineda de Mar. S’han imposat en el categoria Elit, reservada a clubs federats; ja que també hi havia l’Open, oberta a tothom.

L’equip guanyador del Team estava format per Joan Gras, Santi Pellejero i Guillem Rojas. En categoria femenina, el Team Calella amb Anna Rovira, Anna Fuentes i Laura Villaret, va pujar al tercer graó del podi.

El TriRelay és una competició amb equips de tres persones on tots els components fan el triatló sencer abans de passar el relleu al següent company d’equip.

La prova de natació, de 300 metres, es va diputar a la Platja dels pescadors; la cursa ciclista, de 7 kilòmetres, al passeig Marítim; i els 2 kilòmetres de cursa a peu al passeig de Mar.

El president del Team i alhora director de la cursa, Joan Carles Castellà, n’ha fet una molt bona valoració tant pel que fa a l’opinió dels participants com del format novedós, i ha recordat “que és la primera vegada que es feia a Catalunya».

El TriRelay estava organitzat pel Team Calella i l’Ajuntament de Pineda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat