El termini per sol·licitar l’ajut al pagament del lloguer del MITMA s’allarga fins l’11 de juny

El termini per sol·licitar l’ajut al pagament del lloguer del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana s’allarga fins aquest divendres 11 de juny. Es pot fer telemàticament al web de la Generalitat de Catalunya o al portal de tràmits de l’Ajuntament de Calella, i presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Plaça de l’Ajuntament, amb cita prèvia. La convocatòria s’adreça a titulars d’un contracte de lloguer d’un habitatge que sigui el primer domicili habitual i permanent a Catalunya. Es tracta d’una subvenció que té per objectiu combatre la pobresa habitacional.

L’import total de l’ajut serà d’un màxim 2400€ anuals. Els requisits per accedir als ajuts són:

-Que l’import del lloguer no sigui superior a 800€ mensuals. En el cas de famílies nombrosos o amb algun dels membres amb discapacitat, l’import s’incrementa fins a 900€.
-Que pagament dels rebuts es faci per transferència bancària, ingrés a compte, domiciliació bancària o mitjançant un administrador de finques.
-Que els ingressos de la unitat de convivència no superin els límits establerts a les bases reguladores dels ajuts al pagament de lloguer de l’any 2021.

La documentació que s’ha de presentar, a més d’emplenar el formulari de sol·licitud, és el document bancari del SEPA, el contracte de lloguer i els rebuts pagats durant el 2021, un document d’identificació oficial (DNI, NIE o passaport), el llibre de família, el certificat d’empadronament o el carnet de família nombrosa, si es dona el cas, entre d’altres.

El termini s’acaba l’11 de juny.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *