El tinent d’alcaldia Sitjà assegura que s’ha informat a l’institut, per diverses vies, de les obres d’asfaltat

Cap a dos quart de dues s’ha acabat l’asfaltat de Valldevanador i Benavente, que aquest matí han provocat problemes amb la sortida de vehicles de l’Institut Bisbe Sivilla.

Davant les queixes de l’equip directiu de l’Institut sobre poca informació per part de l’Ajuntament al voltant de les obres i les afectacions puntuals de trànsit que hi ha hagut, el tinent d’alcaldia de Territori i Obres Públiques, Jordi Sitjà, ha assegurat que si que es va informar la comunitat docent de l’Institut ahir, i avui també hi han mantingut contacte. “Ahir el sargent en cap de la Policia es va adreçar a la directora de l’institut per explicar-li les circumstàncies que es produïen avui. Si la informació ha estat suficient o no, o prou entenedora… però d’això a que no ens hem pronunciat, doncs hi ha una diferència. Ahir hi parla el sargent en cap, avui a les 10 del matí aquest mateix sargent i el regidor Torrent han entrat a l’Institut i han estat parlant amb el conserge i algun altre professor, i li han explicat que hi havia una persona fora, amb una tanca, controlant els accessos“.

Sitjà ha dit que el controlador de la tanca deixava passar als professors, i que prèviament a les queixes fetes a Ràdio Calella TV, ell mateix estava reunit amb la directora del centre per parlar de la situació. “No era uns situació d’estar assetjat, tot i la percepció que potser existeix. I jo personalment he estat reunit durant mitja hora avui entre les 10 i dos quarts d’11 amb la directora a l’Ajuntament -tot això abans de 2/4 de 12 que vosaltres heu anat a gravar l’entrevista-, recollint una mica la seva inquietud i descontentament -que això ho corroborem- però donant-li explicacions de quina era la circumstància. I a la una o quarts de dues ja estava. Tot plegat són situacions que es compliquen i que ningú desitjaríem“.

El gruix de les obres ha acabat però en el conjunt de l’actuació encara hi pot haver moments puntuals de restricció. Sitjà ha reconegut que entén les queixes dels professors i alumnes pel context temporal en què s’estan fent els treballs. “La directora ens deia, i és veritat, que fa molta calor, que a l’Institut tot són elements envidriats i tenen molta escalfor solar, i si obren les finestres el soroll els incomodava, estan en èpoques de final de curs, de pressió i certa tensió perquè entrem en època d’examens. Ho podem entendre. Són situacions que acabarem superant“.

Sitjà espera que al setembre, quan es produeixi el retorn a l’Institut es podrà apreciar millor la millora de tot l’entorn.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Jordi Sitjà, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *