[Eleccions 26J] CDC tanca la campanya a Calella amb una trobada amb dones

XATART

La número 9 de la candidatura de CDC al Congrés per la demarcació de Barcelona va protagonitzar dijous l’últim acte de campanya que el partit celebra a Calella de cara a les eleccions de diumenge. La maresmenca Cristina Xatart va mantenir una trobada amb dones convergents en les quals va posar de relleu la necessitat de construir una societat que garanteixi la igualtat de drets, deures i oportunitats entre dones i homes.

La candidata maresmenca de CDC al Congrés, Cristina Xatart, va parlar en un dinar amb dones a Calella sobre les propostes del partit en matèria d’igualtat. Tot i admetre que es tracta d’un procés que arrenca en l’àmbit familiar, inculcant els valors de la igualtat als infants i joves, Xatart també va apuntar que hi ha marge per recórrer a nivell legislatiu. Sobretot en allò que afecta a la protecció de les dones en l’àmbit laboral.

“Les lleis laborals sí que les podem canviar: podem equiparar les 16 setmanes de baixa per maternitat que disposa la dona amb les que poden demanar els homes. Així, en una entrevista laboral es podrà jutjar a les dones per la seva vàlua i expertesa, i no pensant en el permís de maternitat”, va apuntar Xatart.

La número 9 de CDC a les llistes per Barcelona es mostrava convençuda que les eleccions donaran bons resultats al partit. “Molt millor del que la gent es pensa”, va afirmar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat