Els Catarres, Buhos, la Orquestra Di-Versiones i Els Amics de les Arts a Barrakes 2018

L'envelat ple a vessar durant el concert d'Els Catarres, l'any 2015

T’has perdut els Catarres a Pineda de Mar? No pateixis, perquè el divendres 21 de setembre pots anar gratuïtament al concert de Barrakes de Calella.

Ràdio Calella Televisió pot confirmar que Els Catarres, Buhos, la Orquestra Di-Versiones i Els Amics de les Arts actuaran a Barrakes de Calella en el marc la Festa Major de la Minerva d’enguany.

Concretament, el divendres 21, actuaran Els Catarres que tornen a Barrakes, després de fer-ho al 2015. Vénen a presentar el seu darrer disc, “Els meus principis” i on no faltaran els seus èxits com “En peu de guerra”, “Rock’n’Roll” o “Jenifer”. Tot seguit serà el torn de Bananna Beach i The Killing Hits. La festa arrencarà a les 00.00h i finalitzarà a les 5.00h del matí.

El dissabte 22, la diversió començarà a les 23.30h amb una “Fluor Party”. La festa continuarà amb el rock de Buhos i un altre conjunt que repeteix, la Orquestra Di-Versiones, una garantia de festa i de passar-s’ho bé que torna per segon any consecutiu. La festa també acabarà a les 5 del matí.

Ja diumenge 23, actuaran Els Amics de les Arts, per seguir amb Tremendos, un conjunt que ha rebut el premi ARC al millor grup de versions català. I tot seguit, serà el torn de DJ Tremendos que allargarà l’última nit de festa fins a les 4 del matí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *