Un Síndic Municipal de consens

Porti durant el sorteig dels comerciants.

Pere Porti és el nou defensor dels ciutadans de Calella. El seu nomenament era pràcticament un fet tenint en compte que la seva ha estat l’única candidatura presentada per ostentar el càrrec que Sílvia López va deixar a principis d’any. La incògnita era quin grau de consens polític aconseguiria i el Ple Municipal d’ahir va certificar que era unànime. Ell mateix havia advertit que si el seu nomenament no es produïa en aquests termes de màxim consens, hi renunciaria automàticament.

Pere Porti és el nou Síndic Municipal de Calella per als pròxims 5 anys. Presentant candidatura, Porti assumeix el compromís de dedicar-se a defensar els drets dels ciutadans de l’administració. Se li posa un despatx a l’Ajuntament Vell, des d’on farà una atenció als calellencs i calellenques un dia a la setmana, amb dia i horari encara per concretar. En una recent entrevista a Ràdio Calella TV, Porti va dir que un cop es confirmés el seu nomenament faria públic el seu projecte de Síndic i de quina manera l’articularà.

Tots els partits polítics de l’arc plenari van avalar el seu nomenament i li van expressar el seu suport en favor de la feina que se li ha encarregat i que desenvoluparà de forma totalment altruista.

La figura del Síndic Municipal de Calella es va crear la’ny 2017 i té per objectiu vetllar pel compliment de drets i les llibertats dels ciutadans en la seva relació amb l’administració.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.