L’associació de comerciants tanca la campanya de Nadal amb un sorteig del Sumaquilòmetres de rècord

sorteig comerciants00000000

D’entre les 20.000 butlletes participants a la campanya de Nadal de l’associació de comerciants de Calella, les quatre afortunades les van emplenar Roc Oliver (Sant Pol de Mar), Maria Antònia Massó (Calella), Fina Salvador (Palamós) i Txell Marès (Calella). Els seus Sumaquilòmetres han guanyat els quatre premis principals que es van decidir en el sorteig que Calella Centre Comercial va fer a la Sala Mozart, en un acte tancat al públic per qüestions de seguretat sanitària. Ràdio Calella TV va fer-ne la retransmissió en directe i gràcies a això tothom va poder veure l’esperat moment en què el conductor de l’acte comunicava amb els guanyadors.

L’opció de guanyar vals de compra a les botigues de l’associació de comerciants, que era una de les novetats de la campanya de Nadal, ha tingut una molt bona acceptació. I mostra d’això és que els quatre afortunats van emplenar el Sumaquilòmetres fins a les caselles de remuneració econòmica. Es van emportar premis de 300 a 1.500 euros, que era l’import màxim.

El monologuista calellenc Josep Grima va ser l’encarregat de conduir l’acte i contactar per telèfon amb els premiats per donar-los la notícia.

20.000 butlletes van omplir les quatre urnes –una per cada bloc de premis– que van presidir l’acte que es va fer ahir a la Sala Mozart. Els comerciants van donar per tancada la seva campanya estrella, la que aprofiten per incentivar les compres a les botigues de Calella i agrair la fidelitat als seus clients. Malgrat totes les circumstàncies complicades a resultes de la pandèmia, el president de Calella Centre Comercial, Josep Maria Gallart, en feia una valoració prou positiva.

Hem esgotat existències de quilòmetres, que és molt important. Són dates complicades, hem passat nervis, hem tingut problemes perquè tots tenim gent afectada per aquest maleït virus; però per sort hem pogut tirar endavant la campanya, que sincerament ha resultat bona i exitosa.

En la línia del que també va expressar l’alcaldessa, Montserrat Candini, posant de relleu la capacitat d’adaptació i de reinvenció del comerç local.

Aquesta quantitat de 76 establiments, 160.000 adhesius, són uns números enormes pel context (…) Tenim uns comerciants de 10, però no només perquè han passat una temporada molt difícil, sinó perquè enlloc de caure en el desànim, s’han reinventat una vegada i una altra.

A més dels quatre premis principals, també es van sortejar 8 àpats en restaurants calellencs i 8 entrades culturals. El llistat complet de guanyadors es pot consultar a les botigues adherides a Calella Centre Comercial.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat