Els comerciants reparteixen vals de compra entre les guanyadores dels premis estrella de la campanya de Nadal

Calella Centre Comercial va tancar ahir la campanya de Nadal amb el sorteig de premis del SumaQuilòmetres des de l’Auditori de Can Saleta, en retransmissió en directe per Ràdio Calella TV. Com sempre, molta expectació per conèixer les persones afortunades amb els premis estrella, que podien escollir entre els tradicionals viatges o els vals de compra, l’opció incorporada al fil de la pandèmia per contrarrestar la restricció de mobilitat. Ara sembla que aquesta última s’ha destacat com la majoritària entre les butlletes que hi havia dins dels quatre cofres, un per cada tram, si ens fixem amb les guanyadores. Tres són de Calella i una de Canet de Mar.

Les quatre persones guanyadores dels premis estrella del SumaQuilòmetres són:

? Esther Grané (Canet de Mar): val de compra per valor de 300 euros
? Maria Àngels Villalonga (Calella): val de compra per valor de 450 euros
? Núria Jiménez (Calella): val de compra per valor de 650 euros
? Beli López (Calella): val de compra per valor de 1.000 euros

A les afortunades se’ls va contactar en directe durant el sorteig per comunicar-los la notícia. També es van repartir 10 sopars per a dues persones, 5 entrades dobles per assistir a unes de les projeccions del Cicle Gaudí i 5 entrades dobles per veure un dels espectacles del Cicle Cultural.


Aquest és el llistat final de totes les persones afortunades amb els premis de la campanya del SumaQuilòmetres de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial.

QUADRE PREMIS DEL SUMAQUILÒMETRES NADAL 2022

Una campanya exitosa

Entre els quatre cofres, un per cada tram de premis, es van repartir les 20.000 butlletes del SumaQuilòmetres que van entrar al sorteig. Una participació que s’assimila a la d’anteriors edicions i que segons el president de Calella Centre Comercial, Josep Maria Gallart, ve a confirmar la consolidació i arrelament de la campanya promocional i de fidelització del Nadal.

És una campanya més que consolidada. Degut a la pandèmia, l’any passat la vam retocar per introduir-hi un nou premi: els vals de compra (…) Avui dia, les xifres d’àlbums i enganxines que s’han repartit van en la línia de les últimes edicions, que van ser exitoses.

El sorteig del SumaQuilòmetres es va fer ahir a l’Auditori de Can Saleta, en retransmissió en directe per Ràdio Calella TV. L’acte va tornar a tenir els botiguers de Calella entre el públic i van assistir-hi l’alcalde i la regidora de Comerç.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.