Petits Creadors farà dissabte la primera Fira Marinera de Calella

portada fira marinera

Després d’estrenar-se a Calella amb la Fira de Nadal, Petits Creadors prepara una nova mostra d’artesania i productes fets a mà que tindrà ambientació marinera. Es celebrarà aquest dissabte 24 de juliol, de les deu del matí a les nou del vespre, al Passeig Manuel Puigvert –a la zona del bar La Gàbia–. Hi haurà una vintena de parades amb tot tipus de productes únics.

Per aquest estiu, l’associació d’artesans i firaires de Calella i rodalies, preveu celebrar dues mostres. La primera aquest dissabte 24 de juliol i la segona edició, al cap de tres setmanes, el 14 d’agost. Hi haurà una vintena de parades que tindran ambientació marinera. S’hi podrà trobar des d’articles de joieria, passant per roba, fins a segells fets a mà, tal com ha comentat Anna Funtané, presidenta de Petits Creadors.

Hi haurà il·lustracions, joieria, roba i sabons naturals, macramé i segells d’estampació… Hem intentar donar sortida a totes les peticions que ens han arribat. Això sí, qui tingui parada haurà de decorar-la a l’estil mariner, també hauran de vestir-se així, per ajudar a crear una mica d’ambient.

Petits Creadors té al cap portar a Calella propostes firals noves, amb productes de qualitat i que atreguin a locals i visitants. Encara té espai per acollir parades, mitja dotzena, aproximadament. Els interessats poden sol·licitar la seva participació enviant un correu electrònic a petitscreadorsbcn@gmail.com.

La idea inicial era complementar l’oferta firal al Passeig Manuel Puigvert amb la presència de foodtrucks, però l’actual situació pandèmica ho impedeix. No ho descarten de cara futures edicions, si la iniciativa agrada i cala entre la gent. Sigui com sigui, el recinte on s’instal·laran les parades estarà degudament senyalitzat i comptarà amb les mesures de seguretat que determina el Procicat.

No hi haurà un recinte tancat i un circuit definit per moure’s per dins. Serà una mostra lineal, de parades una al costat de l’altra pel Passeig Manuel Puigvert. Només haurem de posar tanques a l’entrada i sortida, on hi haurà gel hidroalcohòlic.

Petits Creadors afronta amb molta il·lusió aquesta segona proposta firal per a Calella, després de presentar-se en societat amb la Fira de Nadal que va tenir lloc a la Plaça de l’Església, en un espai i una oferta més reduïda.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat