Els escuts solidaris “Para Los Valientes” arriben a Calella

La Policia Local s’ha afegit a la campanya per recaptar fons per a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center, seguint l’exemple dels cossos de Sant Pol, Santa Susanna o Malgrat de Mar, aquí a la comarca. Recolliran donatius a partir de la venda d’escuts de roba brodats, que simulen els oficials, i que es poden comprar a les oficines de la comissaria, a l’avinguda del Parc. En van demanar una primera remesa de 500 unitats que gairebé han exhaurit.

Es demana un donatiu de 4 euros per tenir un dels escuts solidaris amb la lluita contra el càncer infantil.

“La idea ens va arribar de la Policia Local de Sant Celoni i Caldes de Malavella, que en van ser impulsores, ho vam parlar entre nosaltres i tothom ho va veure molt alt. Es va fer l’encàrrec dels escuts, que han arribat i s’han començat a distribuït. En demanarem més a mesura que s’acabin, perquè és una campanya que no té data de caducitat”, ha dit l’Inspector en Cap, Joan Vilademat, en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

La Policia Local de Calella ha demanat la segona remesa de 500 unitats d’escuts solidaris, que es poden trobar a les dependències de la comissaria. “O també es pot demanar a qualsevol agent que patrulli al carrer, i se li farà arribar la quantitat que es vulgui”, ha dit Vilademat.

La intenció és presentar-la també a les escoles de Calella. La campanya de recaptació ha aconseguit arribar a la meitat dels diners necessaris per a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center, pressupostat en 30 milions d’euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.