Els Faroners de Calella faran un primer concert de presentació amb motiu de la festa del Parc Dalmau

Actuaran el 10 de juny al Pati de l’Ós. El grup d’havaneres i cançó de taverna l’integren els actuals membres de Blau Mediterrà: Josep Barri, Lluís París i Lluís Sarriera; que compliran amb els concerts que tenen pactats fins el setembre per després canviar de nom fent constar la seva vinculació amb Calella.

El grup prepara diverses actuacions de col·laboració per donar-se a conèixer amb el nou nom i una d’elles serà a la festa d’aniversari que organitzen els Amics del Parc Dalmau, tal com ha confirmat Lluís Sarriera al programa La ciutat de Ràdio Calella TV.

Amb els que formem Blau Mediterrà tirarem endavant Els Faroners de Calella. Aquest any actuarem a cavall entre els dos grups. Cantarem unes quantes vegades a mode de col·laboració. El dia 10 ens presentarem amb les festes del Parc Dalmau i ho hem avançat tot, tot, per ser-hi.

El grup d’havaneres calellenc està integrat per tres instrumentistes: Sarriera i París a la guitarra, i Barri al contrabaix. Volen afegir-hi una veu femenina.

Busquem una veu femenina per donar-li més sentit melodiós a l’havanera. Ara som dues veus masculines, podria entrar-ne una altra l’any que ve, que ara tenim en reserva.

Les pròximes actuacions, encara com a Blau Mediterrà, són demà a Aiguablava i diumenge a Igualada. Per aquestes comptaran amb la col·laboració de l’acordionista Arrigo Tomassi.

Lluís Sarriera ha dit en l’entrevista a la ràdio que la més popular cantada d’havaneres que es fa a Catalunya, la del juliol a Calella de Palafrugell, té la capacitat de projectar el país al món però ho ha pagat perdent part de la seva essència. Televisió de Catalunya ha confirmat avui que emetrà en directe per TV3 les actuacions de nit a la platja.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *