La UEH Calella organitza noves edicions del casal d’estiu i del Campus Salva Puig

La Unió Esportiva Handbol Calella ha obert les inscripcions pel casal d’estiu i pel 2n Campus Salva Puig. El casal tindrà lloc del 25 de juny al 28 de juliol al Pavelló d’Esports del Parc Dalmau en horari de matí.

I està dirigit a nens i nenes de 5 a 16 anys. N’ha donat més detalls el president de la UEHC, Andrés Garcia.

Nosaltres només fem casal al matí, fem de 9 h a 13 h. Ho fem, com a punt de trobada, al Pavelló d’Esports del Parc Dalmau. Va dirigit sobretot a l’handbol, nosaltres som un club d’handbol, però fem de tot, fem activitats a l’aire lliure, fem sortides a la muntanya, a la platja, fem perquè els nanos estiguin entretinguts i divertits.

El preu del casal és de 200 euros, 40 euros per setmana, que inclouen l’equipació del casal, una sortida setmanal i totes les activitats que es portin a terme.

D’altra banda, la UEHC organitza també la segona edició del Campus Salva Puig, juntament amb l’entrenador del sènior, Salva Puig. Serà la setmana del 22 al 28 de juliol a la masia El Collell, situada a Sant Miquel de Campmajor. Està enfocat a nens i nenes d’entre 6 i 16 anys, no només de Calella sinó de tot Catalunya.

És una estada aquí a El Collell, que és un lloc paradisíac a prop de Banyoles, és una casa de colònies, que fa molts anys que està per aquí. Està enfocat a l’handbol, principalment fem handbol; fem handbol pel matí i per la tarda, però també es fan moltes activitats a l’aire lliure. Hi ha piscines, hi ha tirolines, hi ha moltes coses.

El campus té un preu de 445 euros. En cas d’apuntar-se dos o més germans, es farà un 10% de descompte. Per apuntar-s’hi, cal descarregar-se el full d’inscripció i enviar-lo, juntament amb una fotocòpia del DNI, de la targeta sanitària i el justificant del pagament al correu electrònic campus@campussalvapuig.com.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al president de la UEH Calella, Andrés Garcia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *