Els figurants esperen amb il·lusió participar en el rodatge de “100 metros”

Molts veïns de Calella i esportistes vinculats a les entitats locals s’han ofert per participar en el rodatge de la pel·lícula ‘100 metros’, que comença demà dimarts aquí a la ciutat després que l’equip ja hagi filmat per d’altres poblacions catalanes. Es va fer una crida específica per aconseguir la col·laboració de triatletes que donin vida a les escenes que ficcionaran el desenvolupament de la prova esportiva, centrada en l’experiència de Ramon Arroyo, un esportista afectat d’esclerosi múltiple que l’any 2013 va penjar-se la medalla de “finisher” a la que era llavors el Challenge Costa de Barcelona-Maresme.

Un bon grapat de membres del Team Calella Triathlon s’han animat a viure l’experiència del rodatge de la pel·lícula 100 metros, que arrenca demà dimarts a Calella. Un d’ells és l’Isaac Iglesias, santpolenc vinculat al club des del 2010 i amb deu mitges distàncies a l’esquena.

Iglesias

El triatleta Isaac Iglesias en plena competició

Assegura que no va dubtar ni un moment a oferir-se per sortir d’extra al llargmetratge. “El Team Calella ens va enviar un correu per preguntar-nos si estàvem interessats i vaig omplir el formulari. Al cap d’uns dies es van posar en contacte amb nosaltres per confirmar i ara estem a l’espera que ens diguin el dia i l’hora”, ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV.

A més de proposar-se a ell mateix com a col·laborador per al rodatge, l’Isaac ha fet notar a la productora que disposa de tot l’equip tècnic que necessiten els triatletes. Amb ell, tenen un pack complert: esportista, neoprè, bicicleta i mallot.

Ara estan pendents de saber quan se’ls cridarà. En principi, la qüestió laboral no suposarà un problema per si ha d’assistir a llargues jornades de rodatge. “Ja he avisat a la feina per combinar-m’ho si hi he d’estar el dia sencer. Més que res perquè em fa il·lusió poder ajudar a fer una pel·lícula”, ha admès Iglesias.

L’actor principal de la pel·lícula és el malagueny Dani Rovira, qui ha afirmat en entrevistes prèvies que després de conèixer la història de Ramon Arroyo –que és la que es porta a la gran pantalla– i establir-hi amistat, s’han marcat el repte conjunt de completar el 70.3 del mes de maig.

Serà la primera mitja per a Rovira, i a l’Isaac Iglesias li hem preguntat quin consell li donaria. “La gent s’acostuma a posar nerviosa quan entra a l’aigua i, per tant, li diria que es posi tranquil i vagi al seu ritme. Sobretot, que tingui molt cap, alimentació i beure força durant la prova”, ha dit.

El triatleta del Team Calella ha elogiat l’empenta i la capacitat de superació de Ramon Arroyo, l’esportista en qui es basa la pel·lícula i que Iglesias defineix com un superheroi.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *