“Els gossos”, amb Mercè Arànega, aquest dissabte al Cicle Cultural de Calella

Nova proposta teatral dins del Cicle Cultural que programa l’Ajuntament de Calella. “Els gossos” és l’espectacle que es representarà aquest dissabte 6 de març a la Sala Mozart (20h). Una comèdia tràgica sobre els secrets d’una família qualsevol que afloren durant la celebració del quarantè aniversari de la Laura, interpretada per l’actriu Mercè Arànega. S’hi destapen un munt d’odis, amors, ressentiments i altres secrets que causen un veritable desgavell.

En la festa d’aniversari de la Laura, l’Albert, l’Emili i l’Alícia es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la casa en un camp de batalla. Enmig de l’enrenou, la Laura es veu capaç de la major heroïcitat que s’imagina: atrevir-se a mirar des de la consciència.

L’autor argentí Nelson Valente porta aquest text sobre qüestions que afecten tota la humanitat i dirigeix una brillant interpretació a quatre bandes.

Els gossos es representarà aquest dissabte a la Sala Mozart (20h), amb entrades a la venda al preu de 12 euros. Es poden comprar al portal entrapolis.com. Tarifes especials a taquilla.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.