Els hotelers de l’Alt Maresme reconeixen un estiu millor del que s’esperaven

esglesia_estiu

A l’Alt Maresme, la temporada turística ha estat molt positiva i molt favorable, amb una ocupació que ha fregat una mitjana del 87’5%. Així ho ha afirmat el President del Gremi d’Hostaleria, Jordi Noguera.

Aquesta és la xifra mitjana, però Jordi Noguera ha desgranat les dades per mesos durant la temporada, i l’agost va ser el que va registrar més ocupació, com és habitual. “Al juny vam tenir un 84%, al juliol vam arribar al 88%. Al mes d’agost entre el 94 i 95% en alguns punts, i el tancament que tenim fins ara a dia 24 de setembre, estem sobre un 82%“.

Noguera ha reconegut que fins i tot els hotelers estan sorpresos per la gran afluència de visitants que hi ha hagut, ja que abans de l’estiu no esperaven una temporada tan bona. “Una ocupació força alta, que supera en 4 punts i mig respecte a la temporada del 2015. I en general ha estat una temporada molt bona“.

Jordi Noguera ha dit que tant l’Ironman d’aquest diumenge, com la 39ena Oktoberfest que ara començarà, donen continuïtat a la temporada turística a la ciutat de Calella i rodalies.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat