Els jugadors del CF Calella hauran de mantenir el termòmetre en verd per poder jugar

Portal Federat FCF

Els jugadors del Club Futbol Calella que vulguin participar dels entrenaments i partits, hauran de mantenir en verd el color del seu termòmetre, que trobaran al Portal del Federat. I és que la Federació Catalana de Futbol imposa una sèrie de mesures que de ben segur ajudaran al bon funcionament d’aquesta pràctica esportiva, a fi de vetllar per la no propagació de la Covid.

Així doncs, i cada 15 dies, els jugadors hauran d’entrar a la seva casella del portal del federat, i fer constar que estant bé de salut a través d’una declaració d’auto responsabilitat i posant en verd el color del seu termòmetre. Ho ha explicat en David García, que és el president de CF Calella, en declaracions al programa La Banqueta.

Cada 14 dies tots els jugadors hauran d’entrar i fer una declaració d’auto responsabilitat i clicar un termòmetre que estarà vermell cada 14 dies. Tu cliques i es posarà verd, i durant 14 dies el tindràs en verd. Què vol dir ? Que tu, durant 14 dies ets responsable de que no has tingut cap problema mèdic, que no t’has relacionat amb cap contagiat o que no tens cap símptoma ni tu, ni el teu entorn, ni la teva família.

I així haurà de ser durant tota la temporada. Si l’arbitre detecta que algun jugador no ha actualitzat el seu termòmetre, si està en vermell, no podrà accedir al camp i en conseqüència, no podrà jugar.

I així, tota la temporada. Si no fas aquest gest cada 14 dies, la federació no t’obrirà; quan vingui l’arbitre i faci l’acte, veurà que tens el teu semàfor en vermell, que tu no has donat el teu OK a que realment estàs lliure de Covid i relació amb Covid, per la qual cosa no podràs accedir al camp ni a jugar. De fet és una dinàmica en la que haurem d’entrar i que, les primeres setmanes ens costarà, però que acabarà sent una acció més. Igual que vens a entrenar, abans hauràs de dir que estàs bé.

Els jugadors poden entrar al Portal del Federat amb el seu DNI i una clau de pas. Aquesta setmana s’han reprès els entrenaments al Camp de Mar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat