Els llibres més venuts del Sant Jordi 2018

La vida de l’empresari hoteler i vinicultor espanyol Jean Leon inspira la història del llibre “La força d’un destí”, de Martí Gironell, que va rebre el Premi Ramon Llull ha estat també el més venut del Sant Jordi 2018. Encapçala el rànquing de llibres de ficció en català que va donar a conèixer ahir al vespre el Gremi de Llibreters de Catalunya. En castellà, el líder de vendes ha estat “Las hijas del capitán”, de María Dueñas, que a les seves pàgines ret homenatge a la colònia espanyola que va residir a Nova York a principis del segle XX. És l’autora de “El tiempo entre costuras”, una història portada amb èxit a la televisió.

En ficció en català, el rànquing el completen Jo sóc aquell que va matar Franco, de Joan Lluís-Lluís; i la novel·la d’A. J. Finn titulada La dona a la finestra.

El més venut de no ficció en català ha estat Operació Urnes de Xavier Tedó i Laia Vicens. Una publicació de Columna en què els dos autors fan la crònica de l’operatiu clandestí que va garantir les urnes als col·legis per l’1 d’octubre. El segueixen el Bon dia, són les vuit!, d’Antoni Bassas; i el llibre del fotoperiodista Jordi Borràs que porta per títol Dies que duraran anys.

Pel que fa a la no ficció en castellà, el més venut és Las almas de Brandon, de César Brandon; seguit de Piel de letra de la influencer Laura Escanes. España quedó atrás, del politòleg Ramón Cotarelo completa el rànquing.

Contes de bona nit per a nenes rebels, d’Elena Favilli i Francesca Cavallo; i The Crazy Haacks y la cámara impossible; han estat els llibres infantils i juvenils més venuts del Sant Jordi del 2018.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *