ACTUALITZACIÓ | S’ajorna la revetlla del Barri de Pequín per previsió de mal temps

Revetlla al barri de Pequín

Així ho ha decidit l’organització davant la previsió de mal temps de cara el cap de setmana. No hi faltarà la música per ballar, que un any més anirà a càrrec del duet Esquitx, i un bon sopar de brasa a base de ploma ibèrica i botifarra, pa amb tomàquet i allioli. Qui ho vulgui també podrà comprar entrepans. Hi haurà servei de barra. L’organització ha afegit a la carta, sangria i combinats.

Josep Piqueras ha explicat a RCT que la junta ha decidit ajornar la festa davant la inestabilitat meteorològica prevista pel cap de setmana. La revetlla s’ajorna fins al dissabte 9 de setembre i no hi faltarà la música per ballar, que un any més anirà a càrrec del duet Esquitx, i un bon sopar de brasa a base de ploma ibèrica i botifarra, pa amb tomàquet i allioli. L’organització finalment ha reculat i també servirà pa amb tomàquet i embotit.

Els tiquets per al sopar es continuaran venent a Ca la Mercè, al carrer Colom 49, al Frankfurt la Riera i a Can Xena, al preu de 8 €. L’organització n’espera vendre uns 300.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *