Els regidors d’Esquerra donaran la seva assignació a Càritas Calella i Creu Roja

Foto: ERC Calella

Els diners que percebran els quatre regidors del Grup Municipal d’Esquerra per haver assistit a convocatòries oficials – comissions informatives i juntes de portaveus – aniran a parar a dues entitats que treballen a Calella atenent a persones en situació de vulnerabilitat. Són Càritas Calella i la Creu Roja. Així ho ha anunciat el partit, qui convida a la resta de formacions polítiques municipals a seguir el seu exemple.

El cap de l’oposició i portaveu d’Esquerra de Calella, Xavier Ponsdomènech, ha explicat que es donaran els diners corresponents a les assignacions dels mesos de març i abril, quan s’han celebrat juntes de portaveus i comissions informatives.

Les assignacions per assistència a les convocatòries de març i abril les donarem, a títol individual, a les dues entitats (…) Ho sap Càritas, amb qui hi estic col·laborant aquestes setmanes, i també ho he comunicat a Creu Roja, que estan molt contents de rebre aquests diners.

Esquerra va informar de la decisió de destinar les assignacions públiques a causes socials en l’última junta de portaveus, divendres passat. Ponsdomènech també va convidar a la resta de formacions a fer el mateix amb l’import mensual que reben els Grups Municipals. Ja sigui directament des de l’Ajuntament o, en cas que no sigui possible, per mitjà de donatius com han els regidors republicans.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *