Els treballadors municipals més exposats durant la crisi sanitària, cobraran un plus econòmic

policia carretera

L’Ajuntament de Calella ha fet oficial aquest dilluns que pagarà un plus econòmic aquells treballadors municipals que han estat en situació de risc durant la pandèmia provocada per la COVID-19. Es tracta dels professionals de la Policia Local, membres de la brigada de neteja que han desinfectat les residències, agents de Gestvia o treballadors socials que han vetllat per les necessitats de les famílies més vulnerables. De fet, el grup municipal de ciutadans anunciava també aquest dilluns que portaria a Ple una moció per demanar un incentiu econòmic pels treballadors municipals que han treballat en primera línia davant la Covid-19.

L’equip de govern vol que aquest plus econòmic sigui una compensació pels professionals que han estat més exposats al risc. L’acaldessa, Montserrat Candini, ha explicat que encara s’ha de concretar quina serà la xifra d’aquest plus.

Tots aquells treballadors que han estat a peu de risc, com policia, gestvia, agents cívics, brigada de neteja… es mereixen un plus. S’ha d’acabar de valorar internament de quina quantitat és aquest plus econòmic. He vist que Ciutadans entrarà una moció i ho compartim plenament. Creiem que són mereixedors d’aquest plus.

En la mateixa línia, s’ha expressat el regidor de Ciutadans, Guillermo Gomis, que ha avançat que el seu grup municipal portarà al Ple una moció per demanar un incentiu monetari per a tots els treballadors essencials que han exercit la seva tasca durant la crisi sanitària.

Si rebem el suport de la resta de forces polítiques, detallarem com ha de ser aquest incentiu. No hem valorat la quantitat, però que en la mesura del possible es pugui tenir un detall i un reconeixement reflectit en les seves nòmines.

La moció es presentarà en el proper Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella previst per aquest dijous. Serà el primer ple telemàtic de la història del consistori.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat