Els veïns celebren l’inici de les obres de remodelació de la Plaça Catalunya

Els Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya van ser els promotors i defensors del projecte de millora de l’espai que es va presentar a la convocatòria del pressupost participatiu del 2016, i que aquesta setmana s’ha començat a executar. Celebren l’inici dels treballs d’arranjament del sortidor central, amb un nou enjardinament, del parterre i la renovació del mobiliari urbà. La presidenta de l’entitat veïnal, Concepció Gelmà, confia que això servirà per revitalitzar la plaça i espera que s’hi traslladin algunes de les activitats que organitza l’Ajuntament de Calella.

“Parlarem amb l’ajuntament per veure si es pot fer alguna activitat aquí, perquè l’únic és el que organitzem nosaltres. Per exemple, el festival de Cants Corals o les jornades de balls folklòrics que mai venen a la plaça i això podria canviar”, ha proposat Concepció Gelmà, presidenta de Companys i Simpatitzats de Plaça Catalunya.

IMG-20170321-WA0001La presidenta de l’entitat veïnal ha explicat el seu és un sector que ha patit directament els efectes de la crisi econòmica. Entre els negocis que van haver de tancar hi ha l’hotel, convertit ara en un edifici abandonat que preocupa als veïns. Tot i que no comporta perill a nivell estructural, Gelmà lamenta la imatge poc salubre que ofereix exteriorment. En aquest sentit, ressalta la importància de la remodelació que s’ha començat a fer.

“Han començat traient el ferro que van col·locar al voltant del sortidor de la plaça i que a nosaltres ja no ens agradava. També han retirat bancs i esperem que canviïn la sorra, perquè fa molta pudor”, ha dit Gelmà.

S’hi farà una inversió d’aproximadament 90.000 euros, amb treballs que s’allargaran unes tres setmanes. L’Ajuntament de Calella ha informat que, amb motiu de les obres, es faran tancaments parcials de la plaça.

A continuació pots recuperar l’entrevista íntegra a Concepció Gelmà, presidenta de Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Andreu ha dit:

    Lo del hotel és cert però tots els edificis del voltant de la plaça tenen un aspecte horrorós, per no dir de la falta de neteja de les voreres…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *