L’Agrupació Sardanista amplia el cicle d’audicions durant el juliol

Alumnes del taller de sardanes en una ballada a la Plaça de l'Ajuntament

Aquest dijous 11 de juliol hi haurà audició de sardanes a la Plaça de l’Ajuntament (22.00h) amb l’actuació de la cobla La Principal de la Bisbal. L’Agrupació Sardanista farà, durant el juliol, dues audicions complementàries a la programació habitual de l’estiu.

La Montgrins tocarà sardanes a plaça el dijous 18 de juliol, tal com ha explicat la presidenta de l’Agrupació Sardanista, Queralt Pedemonte. Es mantenen les audicions que es fan cada diumenge a la tarda al Passeig Manuel Puigvert.

La primera audició serà aquest dijous 11 amb la Principal de la Bisbal i, la següent, el dijous 18 amb la Montgrins. Volem veure si omplim la plaça amb la gent que ens acompanya els diumenges. Aquestes continuen, només hem incorporat les audicions dels dijous.

Pedemonte avança que si les audicions de dijous funcionen i tenen bona afluència de públic, la prova que es farà aquest juliol es repetirà l’any vinent.

Les principals cobles del país passaran aquest estiu per Calella.

Des de la Mil·lenària, la Principal del Llobregat, la Sant Jordi, la Bisbal Jove, la Mediterrània, la Reus Jove, Ciutat de Girona fins la Flama de Farners, entre altres.

Durant l’estiu, l’Agrupació Sardanista de Calella fa el curs gratuït d’aprendre a ballar sardanes. Està adreçat a nens i nenes de més de 6 anys, per dalt no hi ha topall. El punt de trobada és el Passeig Manuel Puigvert, cada dissabte a les sis de la tarda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *