El coordinador nacional d’ICV anuncia una esmena als pressupostos Generalitat per incrementar la despesa corrent a l’Hospital de Calella

David Cid, divendres a Calella

El coordinador nacional d’Iniciativa per Catalunya-Verds, David Cid, ha estat molt crític amb el projecte de pressupost de la Generalitat. Segons Cid, aquests comptes no són socials i són la continuïtat dels que ha fet durant molts anys CDC i Artur Mas.

Des de Calella, David Cid ha anunciat que ICV presentarà una esmena concreta per incrementar la despesa corrent a l’Hospital de Calella. A més, creu que és fonamental incrementar també la inversió global en Salut. Demana directament a Montserrat Candini, com a portaveu de Junts pel Sí a la comissió de Salut, que doni suport a la moció que presentarà Catalunya Sí Que Es Pot per incrementar la despesa corrent al centre sanitari calellenc.

David Cid va visitar divendres Calella per inaugurar el nou local d’ICV a la ciutat. Segons ell, l’obertura d’aquest espai és la demostració que els ecosocialistes, amb Sebastian Tejada al capdavant, estan fent molt bona feina a la ciutat.

A la inauguració del nou local d’Iniciativa per Catalunya-Verds també hi van assistir regidors com Marc Buch del PDECat; el president d’ERC, Òscar Ojer o el regidor socialista Josep Torres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *