El PSC porta al Ple Municipal una moció per a l’alliberament de Junqueras, Forn, Sànchez i Cuixart

Els regidors del Grup Municipal del PSC (a la dreta de la imatge) a la concentració celebrada a Calella per demanar l'alliberament dels presos polítics
Els regidors del Grup Municipal del PSC (a la dreta de la imatge) a la concentració celebrada a Calella per demanar l'alliberament dels presos polítics

Que són les persones que continuen en presó provisional d’acord amb l’última resolució dictada pel magistrat del Tribunal Suprem que ha assumit la instrucció de totes les causes vinculades al procés d’independència. El Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Calella insisteix en la via del diàleg i l’acord per donar sortida a la “delicada situació política i social que viu el país”. Remarca en el seu escrit, que avui es presentarà al Ple Municipal, que respecten escrupulosament les decisions judicials però que això no és obstacle per poder-les avaluar, més quan comporten la privació de llibertat de representants elegits democràticament.

El PSC de Calella exposa en la moció que se senten amb la responsabilitat de contribuir a l’entesa i a preservar la convivència pacífica al país i a la ciutat. La moció assenyala que les mesures cautelars encara vigents per al “vicepresident del Govern, els consellers i els presidents d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana” afecten i “danyen el dret de participació política a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre”.

La proposta està signada pel portaveu del PSC i segon tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella, Josep Torres, i en cas que d’aprovar-se s’informarà d’aquest posicionament, entre d’altres, al Govern de l’Estat i a les Corts Espanyoles.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *