L’Espai Jove s’obre divendres a Can Saleta

A l’espera de la inauguració oficial del nou equipament de Can Saleta després de mesos d’obres de rehabilitació, aquest divendres 4 d’octubre s’obrirà al públic l’espai reservat per als joves de Calella. I des del consistori s’ha preparat una festa per donar la benvinguda als noies i noies que en podran fer ús i acudir-hi per rebre informació i assessorament. Començarà a les 18.30h i, atenent a la petició dels membres del Consell d’Adolescents, es farà una cercavila sorollosa pels carrers de la ciutat per anunciar que l’Espai Jove ja està en marxa.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Calella, Cindy Rando, ha explicat que hi participaran els Udols de Foc i els Castellers de l’Alt Maresme.

Tenim un pati interior on pensem que un jove de Calella faci un grafitti amb el logo de CalellaJove. La sorpresa és que finalment farem una cercavila amb entitats de la ciutat, que sortirà de Can Saleta, farà un recorregut pel centre, i tornarà al mateix punt.

L’Espai Jove de Can Saleta tindrà una sala polivalent pròpia però els usuaris podran accedir a d’altres zones compartides: aula d’ordinadors i la terrassa. Allà també s’hi traslladaran les dependències de Joventut i els altres serveis adreçats al col·lectiu. La idea és que es converteixi en un punt de referència per als nois i noies.

Hi trobaran el Punt d’Informació Juvenil que dona assessorament i orientació en diversos àmbits, com el laboral. Tots els serveis que funcionaven fins ara a la Fàbrica Llobet-Guri ens traslladem a la nova ubicació per atendre totes les seves necessitats o interessos.

L’Espai Jove és el primer espai que es podrà trepitjar del nou equipament que s’ha estat rehabilitant en els últims mesos i on també s’hi traslladaran algunes dependències municipals amb l’objectiu de convertir-lo en un complex municipal que agrupi les àrees de Joventut, Promoció Econòmica i Comerç.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *