Es posposa l’inici de les obres a Bruguera per falta de material

El projecte de remodelació d’un nou tram del carrer Bruguera, entre Sant Joan i Amadeu, haurà d’esperar fins passat l’estiu. El tinent d’Alcaldia d’Obres Públiques, Jordi Sitjà, va informar ahir en seu plenària que l’empresa adjudicatària, Excavacions Bermúdez, no pot garantir la disponibilitat del material necessari per executar el projecte dins el termini inicialment establert i que, davant d’això, s’ha pres la decisió de posposar-lo fins a principis d’octubre.

Sitjà va exposar que l’entrebanc es deu a l’abastiment de la pedra de color vermellós que s’ha utilitzat per a la vorera d’altres trams del carrer i que és el que es posarà per tal de donar-li continuïtat estètica. L’adjudicatària no en té en estoc, se n’ha de demanar la fabricació i el transport tampoc s’entreveu fàcil pel conflicte amb els estibadors portuaris.

“No tenen garantia de fabricació, que pot ser d’entre 8-9 setmanes, i això sumat a la problemàtica dels estibadors fa que no s’asseguri l’obra feta a finals de juny. Per tant, començarem el 2 d’octubre i pel Pont de la Purissima ha d’estar acabada”, va anunciat el tinent d’Alcaldia.

El projecte de remodelació del carrer Bruguera permetrà renovar també la xarxa de clavegueram. El tinent d’Alcaldia d’Obres Públiques va detallar que s’ha adjudicat per sota del preu de licitació, que era de gairebé 271.000 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *