Escoles de dansa i de música participaran en el festival artístic a benefici de l’AVAH

Actuació de Núria Grima i Carles Geli durant la passada edició del Festival Artístic a benefici de l'AVAH
Actuació de Núria Grima i Carles Geli durant la passada edició del Festival Artístic a benefici de l'AVAH

Es farà aquest diumenge 14 de maig al teatre de la Sala Mozart (18h). L’organitza l’AVAH amb la col·laboració d’Oncolliga i l’Ajuntament de Calella, i té per objectiu finançar el Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID) que s’ofereix com a complement a l’atenció que presta el PADES a les persones que es troben en l’etapa de final de vida. El donatiu és de 8 euros i les entrades ja s’han posat a la venda de forma anticipada.

Regals Marina i la Llibreria La Llopa són els establiments on es poden adquirir ja les entrades per assistir, aquest diumenge, a la segona edició del Festival Artístic a benefici de l’AVAH. Hi participaran els alumnes de quatre centres musicals –Can Salom, Escola de Guitarra, Can Llobet i alumnes de Núria Grima–, i un de dansa, el de l’escola de Mèrcè Panosa.

Josep Puig, president de l’entitat, ha explicat quina és la funció del programa SSID a què es destinarà el total de la recaptació. Un servei d’ajuda i atenció a domicili per a malalts que es troben en l’etapa de final de vida. “El PADES fa una gran labor des del punt de vista mèdic i d’infermeria social, però aquests malalts també requereixen altres atencions quan les famílies estan molt atabalades. Nosaltres els enviem una persona especialitzada perquè els facin aquestes cures i, alhora, que acompanyin a les famílies en aquest procés de dol”, ha explicat.

Aquest programa està controlat i seguit per la Unitat de Treball Social de l’Hospital Sant Jaume. L’AVAH i Oncolliga Calella financen aquest servei, que està realitzat per personal professional contractat.

 

Dues altres cites solidàries pel juny

L’AVAH ultima les pròximes activitats benèfiques que li serviran, igualment, per finançar el conjunt de programes socials que realitza. El diumenge 11 de juny se celebrarà un concert de gospel amb el grup pinedenc Fil de Gospel –al teatre de la Sala Mozart a les set del vespre–, i el dissabte següent, pel matí i al Mercat Municipal, la segona edició de la Mostra de Postres Casolans. “L’any passat vam tenir una trentena de persones que ens van portar postres fets a casa, i els vam vendre a talls o sencers. Davant d’aquesta resposta, ja vam decidir llavors que hi tornaríem i per això, durant el matí, estarem al Mercat Municipal”, ha comentat Josep Puig en una entrevista a l’Info Migdia.

Aquesta activitat deriva de la tradicional i sempre exitosa Mostra de Plats Casolans que organitza l’AVAH per la Festa Major de la Minerva, un dels puntals del programa festiu a Calella que l’entronca amb la solidaritat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat