Presentació a Calella de “Carregades de raons”, el llibre de les germanes Dolors i Montse Bassa

carregades de raons web

Esquerra de Calella organitza la presentació del llibre escrit a quatre mans per les germanes Dolors i Montse Bassa en què comparteixen reflexions, sentiments i moments viscuts des de l’octubre del 2017. Es farà aquesta tarda a la Sala Mozart (19h) i anirà a càrrec de la diputada al Congrés, Montse Bassa, a qui acompanyaran el regidor Xavier Ponsdomènech i la secretària de Coordinació Estratègica Antirepressiva del partit, la calellenca Cristina Gómez.

“Carregades de raons” és un relat de vivències, de sentiments íntims, que les germanes Bassa han plasmat en un llibre per compartir com han viscut la repressió. Des que el Tribunal Suprem imposés a Dolors Bassa, qui va ser consellera de Treball del Govern Puigdemont, una de les condemnes més altes per l’organització del referèndum de l’1-O, la seva vida va canviar de cop. Però això també va enfortir els lligams amb la família i especialment la seva germana Montse, que va fer un pas endavant a la primera línia de l’acció política i ara és diputada d’Esquerra al Congrés dels Diputats espanyol.

En el llibre se sinceren sobre allò que els ha passat des d’aleshores: les converses a Brusel·les, la presó preventiva, el judici del procés, la sentència condemnatòria i la posterior reclusió al centre penitenciari Puig de les Basses, on van mantenir trobades amb un vidre pel mig. Aquesta és la imatge que il·lustra la portada del llibre que es presenta aquesta tarda a Calella.

L’acte l’organitza la secció local d’Esquerra i tindrà lloc avui divendres 26 de novembre a la Sala Mozart, a les set de la tarda. Comptarà amb la presència de Montse Bassa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *