L’aparcament de Can Saleta costarà 3,8 milions d’euros

Imatge facilitada per l'Ajuntament de Calella

Novetats en relació a l’aparcament que haurà de construir l’Ajuntament de Calella darrera Can Saleta. Aquest és un dels compromisos adquirits pel consistori en el marc de l’acord signat amb el Departament de Salut per a l’ampliació de l’Hospital Sant Jaume. En la segona reunió del grup de coordinació, s’ha presentat una primera imatge maquetada del projecte amb el que s’està treballant. És una edificació compacta, de quatre plantes –una soterrada– i amb capacitat per a 420 places. L’accés es farà directament per la carretera N-II.

El cost de l’aparcament serà d’uns 3,8 milions d’euros, segons ha informat el Govern Municipal. Per sobre de les estimacions inicials, que ho xifraven en uns 2 milions d’euros. L’Ajuntament de Calella n’assumirà la inversió i, segons han comentat darrerament els responsables municipals, s’està avaluant la fórmula per finançar-lo.

El grup de coordinació del protocol per a l’ampliació de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella ha celebrat aquest matí de dijous la segona reunió, presidida per l’alcaldessa, Montserrat Candini, i pel Gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras. Hi han participat membres del govern municipal, tècnics municipals i responsables del CatSalut.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *