Foto-Film Calella i Ràdio Calella TV, presents a la gala dels Premis Zapping a la qualitat audiovisual

Josep Maria Colomer (esquerra), Pau Batrolí (centre) i Pere Mas (dreta) a la gala dels Premis Zapping

El director de la sèrie documental “Enderrocs”, Josep Maria Colomer, i el director de continguts de Ràdio Calella TV, Pau Bartrolí, van assistir ahir a la XXIV edició dels Premis Zapping. El programa, una coproducció entre Foto-Film Calella i l’empresa municipal de comunicació, era finalista en la categoria de televisió local. El premi se’l va endur la cadena Betevé pel programa sobre inclusió i discapacitat “Trèvols de quatre fulles”.

Josep Maria Colomer ha admès avui un punt de decepció per no haver rebut el reconeixement.

Quan ets allà t’agradaria guanyar però, esclar, costa perquè és un premi important. Molts dels finalistes ens explicaven que era la tercera o la quarta nominació. I més, competint amb Betevé, que és la que va guanyar al final.

El director d’Enderrocs ha posat en valor la qualitat tècnica i la temàtica que traven els altres dos programes finalistes en la categoria de televisió local.

En qualitat tècnica ens superaven i el tema que va guanyar, dels discapacitats, està molt de moda. L’altre abordava la producció industrial, eren molt diferents. El nostre era més sentimental.

El tercer finalista era el programa Fet al país, de Canal Taronja Catalunya Central.

Amb tot, Colomer ha assegurat que l’experiència d’assistir a la gala dels Premis Zapping els engresca a seguir treballant de la mà de Ràdio Calella TV per a futures convocatòries d’aquest certamen que reconeix la qualitat audiovisual.

L’experiència va ser molt bona. Era una gala de categoria i vam poder compartir-la amb gent molt coneguda. Em va fer il·lusió poder conversar amb la Iolanda Ramos, que era molt amable i sincera.

Enderrocs es va emetre per Ràdio Calella TV entre els mesos d’octubre i novembre del 2016. La sèrie documental testimonia, en set capítols, el procés d’enderroc d’edificis o construccions històriques i emblemàtiques de Calella com l’anomenada Torre dels Anglesos, l’Església dels Sants Reis de l’Escola Pia, el cinema Àncora, la fàbrica de Pastes Saula, Can Palayo, l’edifici de l’estació de Renfe i la nau central de la Fàbrica Llobet-Guri.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *