“Perduts”, l’obra de teatre de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita

TEATRE-Perduts

Dilluns a les 20.00h es farà a la Sala Mozart “Perduts”, una comèdia basada en fets reals sobre l’amistat entre dos pares de família i companys de feina. Una obra interpretada per Xavier Bertran i Jordi Coromina i, dirigida i escrita per Ramon Madaula.

Què passaria si un company us digués: m’agrada la teva dona? Doncs, aquest és el motor de l’obra Perduts, tal com ha explicat Jordi Coromina.

Perduts és una obra escrita per Ramon Madaula i interpretada per Xavier Bertran i Jordi Coromina. Dos amics que treballen junts es troben per fer el menú, mentre parlen de la seva situació amb les respectives dones. És que a cadascú li agrada la del company i aquí és on comença l’embolic, que acaba amb els dos personatges de peus a la galleda.

Una obra senzilla i divertida. Diversos dies que es converteixen en escenes que cada cop s’emboliquen més. I és que, què fas quan t’enamores de la dona del teu millor amic?

És una comèdia. Una obra que des del minut 1 fa molt de riure perquè veus les misèries d’aquells dos homes allà asseguts, que van parlant de les seves coses. Fa molt riure perquè, a més, toca tot de temes sobre el nostre territori i sobre situacions quotidianes que tothom si ha trobat. És un fart de riure!

La venda anticipada d’entrades es pot fer al preu de 8€ a www.promocioartistesimusics.com i a taquilla a la Sala Mozart el 12 i 15 de juny de 18 a 21.00h, i dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat