ICV considera paper mullat el Pla d’Equipaments Esportius

piscina

El grup municipal d’ICV-EUiA creu que la decisió de l’equip de govern d’incloure la construcció d’una segona piscina destrossa tant el Pla d’Equipaments Esportius com el consens al qual van arribar l’equip de redactors.

El portaveu del grup ecosocialista, Sebastián Tejada, ha avançat el seu posicionament davant el Pla de cara al pròxim Ple Municipal.

Per nosaltres hi ha dues coses que ens fan desmarcar-nos del pla que segurament presentarà l’equip de govern si és que no es retracten. En primer lloc que és una inversió en la que no estem d’acord i és una inversió que condiciona d’una manera important la resta de les inversions i en segon lloc la falta de seriositat de l’equip de govern. Nosaltres creiem que aquest plantejament no només destrossa el pla consensuat sinó el consens que d’alguna manera l’equip redactor ens portava a discussió després de parlar amb totes les entitats esportives de la ciutat. Per tant, creiem que és necessari per posicionar-nos en contra d’aquest pla.

Des d’ICV es mostren sorpresos davant d’aquesta decisió. Fent una revisió de com s’ha treballat, consideren que se’ls ha amagat informació.

A nosaltres ens ha sorprès aquesta decisió política, com diu el tinent d’Alcalde Torres. És obvi que és una decisió política en el mal sentit de la paraula política. També és una decisió consensuada de tots els grups municipals amb el suport adient de la consultora especialitzada que guiava el treball, també era una decisió política i era una bona decisió política. Relacionant amb com es va tramitar el canvi del conveni de la piscina coberta amb el CN Calella, potser si que es veuen coses una mica estranyes. No deixa de ser sorprenent, però una revisió mirant enrere ens fa veure que potser hi havia coses que ens amagaven.

Tot i respectar la petició del CN Calella, Tejada creu que la gestió dels diners s’ha de fer atenent a les prioritats de la ciutat.

Nosaltres entenem les aspiracions del CN Calella, però també estem obligats a programar les inversions d’una manera realista, de tal manera que els diners que els ciutadans donen a l’Ajuntament es facin servir amb molta cura. Podem imaginar-nos que qualsevol altra entitat, al marge del que hem acordat, podria haver demanat una ampliació de les inversions que l’afecten. Tampoc ens hauria semblat seriós si alguna altra entitat ho hagués proposat.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Sebastián Tejada, portaveu d’ICV-EUiA a Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *