ICV veu “intencions” en la convocatòria d’un ple posterior al monogràfic sobre les guinguetes

Al ple monogràfic forçat per l’oposició en bloc per abordar l’actual situació dels serveis de platges, n’hi seguirà un altre d’extraordinari, a proposta dels partits del Govern Municipal, en què es demana l’acord per retirar símbols franquistes de Calella. El grup d’ICV descarta que sigui fruït de la casualitat.

ICV assegura que el Govern Municipal de CDC i el PSC ha convocat de forma intencionada el ple extraordinari per proposar la retirada de símbols franquistes de Calella. El portaveu del partit ecosocialista recalca que el debat tindrà lloc immediatament després que s’hagi celebrat el monogràfic sobre les guinguetes i el servei de platges que han forçat els grups de l’oposició en bloc. Sebastián Tejada admet que el moviment de l’executiu de Montserrat Candini “no li ha agradat” però que hi respondran amb professionalitat.

“És evident la intencionalitat de convocar un ple extraordinari per un tema que es podria haver ventilat fa temps com una moció o com un punt més d’un ple convencional, i que ara es posa just després del ple que demana l’oposició”, ha dit Tejada.

Amb tot, des d’ICV s’agraeix la celeritat amb què l’alcaldessa Candini ha convocat el ple requerit pel conjunt de partits de l’oposició a l’Ajuntament de Calella. Creu Tejada que la proposta de creació d’una comissió d’estudi sobre els serveis actuals i de futur de les platges tirarà endavant –la qual cosa implica que li doni suport almenys un dels grups del Govern Municipal–, i que això podria marcar un punt d’inflexió en les dinàmiques polítiques de participació i col·laboració entre grups.

“Esperem que sigui una oportunitat per redreçar les formes de treballar dels Grups Municipals, de trobar noves formes de col·laboració i d’experimentar el treball fet de manera oberta i col·laborativa, deixant de banda les formes rígides -per ser generosos en l’expressió- que es fan servir fins ara”, ha comentat el regidor portaveu del partit ecosocialista. “L’oposició tenim ganes que passi: tenim tres anys per endavant i ara és un bon moment”, ha afegit.

El regidor portaveu d’ICV no trobaria lògic que el Govern Municipal bloquegés una proposta que busca millorar un servei que “neix coix i dóna poc potencial a la platja”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *