Inscripcions obertes per les 24 h de bàsquet

Imatge d'arxiu.

Els equips amb samarreta verd turquesa i lila s’enfrontaran en les 24 hores de bàsquet el pròxim 27 i 28 de juliol al Pavelló d’Esports del Parc Dalmau. La cita esportiva de l’estiu ha obert inscripcions a la web del CB Calella a un preu de 15 euros amb un 10% de descompte pels socis. Durant la jornada no hi haurà arrossada, a diferència d’altres anys, però el sopar tindrà música en directe i acabarà amb una sessió de DJ a les 3 de la matinada.

27 i 28 de juliol. Són les dates de la 48a edició del 24 h de bàsquet que organitza el CB Calella. Durant tot el dia, ininterrompudament, a la pista del Pavelló Municipal s’hi enfrontaran els equips amb les samarretes verd turquesa i lila. Els qui més punts sumin al final de la jornada es proclamaran els guanyadors.

L’ambient de l’esdeveniment esportiu de l’estiu surt, un any més, de la pista amb la festa al Parc Dalmau, on durant tot el dia hi haurà servei de bar. Per dinar, a diferència d’altres anys, no hi haurà arrossada sinó un càtering variat. Com a novetat, hi haurà música en directe durant el sopar i tot plegat acabarà a les 3 de la matinada amb una sessió de dj. En Ferran Valls, part de l’equip organitzador de les 24 hores, ha avançat a LA BANQUETA algunes de les novetats que es contemplen aquesta edició.

L’any passat van participar una quarantena d’equips. Per aquest any, les inscripcions estan obertes a la pàgina web del club. Hi ha l’opció d’apuntar-se individualment i per equips (amb un màxim de 15 persones) a un preu de 15 euros i un 10% de descompte pels socis.

Recupera l’entrevista a Ferran Valls a LA BANQUETA:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.