Ja es poden sol·licitar els ajuts per al pagament del lloguer jove

lloguer jove

Aquest dilluns s’ha obert el termini per presentar la sol·licitud per rebre la subvenció per al pagament del lloguer a persones joves. La convocatòria, dotada amb 6.000 euros, s’adreça a persones d’entre 18 i 35 anys, que acreditin haver estat empadronades a Calella 5 dels últims 10 anys, i que siguin titulars d’un contracte de lloguer a la ciutat pel qual paguin una renda d’entre 150 i 600 euros mensuals. La quantia de la subvenció serà d’un mínim de 300 euros a un màxim de 500 euros, anirà en funció del nombre de sol·licituds.

Els interessats han de presentar la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana acompanyada de la següent documentació: una còpia del DNI del titular i totes les persones majors d’edat que formen part de la unitat de convivència, i una còpia del contracte de lloguer. Són motiu d’exclusió el fet de tenir un pis en propietat i haver rebut la mateixa subvenció en convocatòries anteriors. El termini finalitza el 31 d’octubre del 2020.

El màxim de contractes de lloguer a subvencionar serà de 20. En cas que es presentin més sol·licituds es procedirà a fer un sorteig públic. Les àrees d’Habitatge i de Joventut de l’Ajuntament de Calella seran les encarregades de fer-ne la valoració i preparar l’acord per a la seva aprovació.

Podeu consultar-ne tots els detalls clicant aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *