Ja es poden sol·licitar els ajuts per al pagament del lloguer jove

Aquest dilluns s’ha obert el termini per presentar la sol·licitud per rebre la subvenció per al pagament del lloguer a persones joves. La convocatòria, dotada amb 6.000 euros, s’adreça a persones d’entre 18 i 35 anys, que acreditin haver estat empadronades a Calella 5 dels últims 10 anys, i que siguin titulars d’un contracte de lloguer a la ciutat pel qual paguin una renda d’entre 150 i 600 euros mensuals. La quantia de la subvenció serà d’un mínim de 300 euros a un màxim de 500 euros, anirà en funció del nombre de sol·licituds.

Els interessats han de presentar la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana acompanyada de la següent documentació: una còpia del DNI del titular i totes les persones majors d’edat que formen part de la unitat de convivència, i una còpia del contracte de lloguer. Són motiu d’exclusió el fet de tenir un pis en propietat i haver rebut la mateixa subvenció en convocatòries anteriors. El termini finalitza el 31 d’octubre del 2020.

El màxim de contractes de lloguer a subvencionar serà de 20. En cas que es presentin més sol·licituds es procedirà a fer un sorteig públic. Les àrees d’Habitatge i de Joventut de l’Ajuntament de Calella seran les encarregades de fer-ne la valoració i preparar l’acord per a la seva aprovació.

Podeu consultar-ne tots els detalls clicant aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *