[RECTIFICACIÓ] La zona verda entrarà en funcionament l’1 de juliol

zona verda1

La prova pilot de zona verda s’activarà l’1 de juliol a l’entorn del Rierany dels Frares, a tocar del terme municipal de Pineda de Mar. Entraran en funcionament els parquímetres que s’han instal·lat i les modificacions que s’han fet a l’aplicació Apparcare, que ja contempla aquest nou tipus d’estacionament gratuït per als residents de Calella i de pagament pels de fora, a qui s’aplicarà la mateixa tarifa de la zona blava. Gestvia ha informat que les persones empadronades i amb el vehicle inscrit a Calella no caldrà que facin cap gestió perquè ja estan registrats. Qui ho sigui des d’abril del 2021, sí haurà de donar-se d’alta per mitjà d’un correu electrònic o trucant a l’empresa municipal de mobilitat.

La zona verda s’ha implementat al voltant del Rierany dels Frares, entre els carrers Ànimes, Bruguera i Sant Jaume amb l’objectiu d’afavorir la rotació de vehicles i incrementar l’oferta d’estacionament limitat, prioritzant els veïns de Calella.

 

ZONA VERDA

 

Les places senyalitzades de color verd seran gratuïtes per a les persones residents que compleixin dos requisits: estar empadronades i tenir el vehicle inscrit a Calella, és a dir, pagar l’Impost de Circulació. No obstant això, hauran de treure un tiquet diari als parquímetres, que s’haurà de mostrar en un lloc visible del cotxe, o a l’aplicació Apparcare. Sinó s’exposen a una sanció.

Segons ha informat Gestvia, els residents no necessitaran cap distintiu que els identifiqui, a no ser que hagin realitzat els tràmits a partir del mes d’abril d’aquest 2021. En aquest cas, hauran de contactar amb l’empresa municipal de mobilitat sol·licitant l’alta al registre de residents de zona verda a través d’un correu electrònic a aj035.gestvia@calella.cat o per telèfon al 93 766 41 90.

La nova àrea funcionarà amb els mateixos horaris i tarifes que la zona blava estàndard: de dilluns a dissabte, de 9h a 14h i de 16h  a 20 h. Els no residents podran aparcar-hi amb les mateixes condicions que a la zona blava. Els usuaris que compten amb un abonament setmanal per estacionar a la zona blava no caldrà que retirin el tiquet diari.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat