Ja es pot votar l’audioconte creat pels alumnes de l’Oficina de Català de Calella

Els alumnes de l'Oficina de Català han visitat els estudis de Ràdio Calella Televisió
Els alumnes de l'Oficina de Català han visitat els estudis de Ràdio Calella Televisió

El conte creat pels alumnes del curs intermedi de l’Oficina de Català de Calella és semifinalista del concurs “Contes del Món” que convoca l’entitat de comunicació social COM SOC. És el tercer any que hi participen i enguany ho han fet amb una narració sobre l’amistat intergeneracional. Les 24 creacions finalistes s’editaran en un llibre i un DVD commemoratiu. Per això, l’Oficina de Català crida a sumar molts vots. Per fer-ho, cal descarregar-se l’aplicació i compartir a les xarxes el podcast “Els avis savis”.

“El conte va de la trobada d’un adolescent amb problemes familiars que es troba amb un avi que viu en una residència. Es posen en contacte i estableixen una bona amistat”, ha explicat Judith Farré, la professora del grup d’alumnes que han creat el conte escollit semifinalista del concurs que organitza COM SOC.

L’han enregistrat als estudis de Ràdio Calella i han comptat amb la col·laboració de l’Escola de Música de Can Llobet. “Per al concurs es demana que els contes tinguin música i sempre hi posàvem qualsevol cosa per sortir del pas. Aquest any vam pensar-ho en fer-ho bé i a l’Anna Ginesta li va semblar una bona idea i ens ha tocat la guitarra”, ha explicat Farré.

El treball fet pels setze alumnes que aquest any cursen el nivell intermedi posa de relleu un important treball d’expressió escrita i oral. “Amb el mateix títol ja es pot veure que hem treballar les ‘s’ sordes i sonores, també tota la descripció de personatges i l’estructuració de la narració. El fet de dir-ho a la ràdio també fa que treballem molt la narració oral”, ha recordat.

És el tercer any consecutiu que l’Oficina de Català de Calella participa al concurs d’audiocontes, aspirant a ser un dels 24 seleccionats per ser inclosos en el llibre i el disc commemoratiu d’aquesta edició. Per escoltar el podcast i votar-lo, cal descarregar-se l’aplicació des de la pàgina web i, des d’allà, compartir-lo a les xarxes socials. Els avis savis està inclòs en la segona categoria d’adults.

La fase de votacions acaba el 19 d’abril i el resultat es coneixerà en una data assenyalada: la diada de Sant Jordi, el pròxim 23 d’abril.

Podeu escoltar el conte Els avis savis en aquest enllaç.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat