Joan Guix és el nou president del Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Imatge d'arxiu

Joan Guix ha estat nomenat president del Consell Rector de la Corporació del Salut del Maresme i la Selva, un càrrec no retribuït que compaginarà amb la seva tasca de secretari de Salut Pública del Departament de Salut. Substitueix en el càrrec a Albert Fernández Terricabras, qui ha presidit l’organisme sanitari en els últims set anys.

Relleu a la presidència de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Joan Guix substitueix en el càrrec a Albert Fernández Terricabras, qui va ser nomenat el maig del 2012. L’actual secretari de Salut Pública del Departament de Salut desenvoluparà les funcions de presidència del Consell Rector, un càrrec que no està retribuït.

Segons consta en l’acta del seu nomenament, Joan Guix és doctor en Medicina i especialista en medicina preventiva i salut pública, en cirurgia general i digestiva. Entre d’altres, ha treballat a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella, on va ser cap d’Urgències; director Mèdic de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, gerent de l’Institut Municipal de Salut Pública i Agència de Salut Pública de Barcelona.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *