Josep Maria Juhé entra a la llista d’En Comú Podem per a les eleccions del 14-F

juhé en comú podem

En Comú Podem ha incorporat a les seves llistes per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer al calellenc Josep Maria Juhé, l’actual regidor de Calella en Comú i qui va ser alcalde de Calella pel PSC. Va de número 61 per la circumscripció de Barcelona. Una posició testimonial amb la qual vol demostrar el seu suport al projecte dels comuns i a la presidenciable Jéssica Albiach. Amb Juhé, altres sis persones del Maresme formen part de la candidatura per la circumscripció de Barcelona: la pinedenca Fatima Lakloufi (18), Mari Carme Carrión (19), Pau Arona (35), Raquel Serra (44), Carla Perucca (45), Maria Freixanet (76).

En declaracions a Ràdio Calella TV, Juhé ha explicat que va acceptar formar part de la candidatura dels comuns pel seu projecte compromès amb les persones i el medi ambient.

Aquest aspecte que és prioritari, no ens fa oblidar que tenim un projecte nacional. Però veient els efectes de la pandèmia, a nivell social, de salut i ambiental; hem de prioritzar el fet de cuidar-nos. I això vol dir fer un pas endavant per a la justícia social, la sostenibilitat ambiental, un repartiment just de l’economia. Cuidar-nos es tracta d’això, i aquí estem.

Juhé ocupa un lloc testimonial de la llista dels comuns per la circumscripció de Barcelona, i que encapçala Jéssica Albiach, de qui diu aglutina valors importants en política i especialment ara per la situació de crisis que atravessem.

Una dona amb coratge i valentia, que és necessari en aquests moments. I parla de forma compensada, amb equilibri i equanimitat, i m’agrada perquè són dos valors que tenen molta força quan es complementen. I la Jéssica Albiach té aquesta força.

Aquesta setmana s’ha de reunir la taula de partits per decidir si tiren endavant les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel 14 de febrer o si, per contra, es posposen per l’actual situació epidemiològica que ha comportat que s’hagin endurit les restriccions per aplanar la corba de casos. Josep Maria Juhé s’emplaça a la veu dels experts a l’hora de fer una valoració sobre la conveniència o no de la celebració dels comicis, tot recordant que el dret a vot de totes les persones és un dels drets fonamentals més importants i que cal preservar i garantir.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat